Οι επιστροφές  πρέπει να  γίνουν μέσα σε διάστημα 14 ημερών ημερολογιακών από την παραλαβή του.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ

Όσα προϊόντα ανήκουν στην κατηγορία «Σκουλαρίκια»,, «Εσώρουχα», «Beauty», «Καλσόν» δεν επιδέχονται αλλαγής. Όλα τα προϊόντα θα πρέπει να επιστρέφονται καινούρια, αχρησιμοποίητα, με τα προστατευτικά αυτοκόλλητα , άθικτα με όλα τα καρτελάκια barcode επισυναπτόμενα πάνω τους.

Όσα προϊόντα έχουν επιστραφεί κατεστραμμένα ή λερωμένα δεν θα γίνονται αποδεκτά και αποστέλλονται πίσω στον πελάτη, με χρέωση του την δαπάνη επιστροφής.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ / ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Κατά την αποστολή κάθε παραγγελίας, η εταιρία μας ελέγχει τα προϊόντα για τυχόν ελαττωματικά κομμάτια ή τμήματα αυτών. Σε περίπτωση όμως που τύχει και παραλάβετε προβληματικό προϊόν ή το προϊόν δεν είναι αυτό που παραγγείλατε, έχετε το δικαίωμα να το αντικαταστήσετε, εντελώς δωρεάν.

Θα χρειαστεί να σημειώσετε στο δελτίο παραγγελίας σας που λάβατε

«επιθυμώ αντικατάσταση προϊόντος λόγο ελαττώματος»

«επιθυμώ αντικατάσταση προϊόντος με το σωστό που έχει η παραγγελία » 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

Η διαδικασία της αλλαγής έχει χρέωση 3 ευρώ

Μας στέλνετε πίσω το προιόν ΜΟΝΟ με ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα-Πόρτα)   (καλέστε στο 11120) με χρέωση παραλήπτη (δική μας δηλαδή), εναλλακτικά μπορείτε να το παραδώσετε εσείς σε ένα κατάστημα ΕΛΤΑ Courier ΠΟΡΤΑ ΠΟΡΤΑ. Μέσα στο δελτίο παραγγελία σας μας αναγράφετε το προϊόν-τα που επιθυμείτε για την αλλαγή σας .

Τα προιόντα δεν έχουν κωδικούς αλλα ονόματα προιόντων 

Η πρώτη επιστροφή έχει χρέωση 3 ευρώ, ενώ για κάθε αλλαγή από εκεί και πέρα χρεώνεστε μεταφορικά  5 ευρώ

Σε περίπτωση χρηματικής διαφοράς των προϊόντων εάν υπάρχει εσείς χρεώνεστε  συν 3,99 ευρώ έξοδα αντικαταβολής .

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε δικαίωμα υπαναχώρησης εάν το επιθυμείτε , μας στέλνετε πίσω τα προϊόντα και μέσα στο δέμα σας επισυνάπτετε σε ένα χαρτί τον αριθμό IBAN του λογαριασμού τραπέζης σας ( οι τράπεζες με τις οποίες συνεργάζεται η εταιρεία μας είναι : Viva Wallet ) , σε ποια τράπεζα ανήκει και το όνομα του δικαιούχου. Η επιστροφή χρημάτων από εμάς γίνεται εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του δέματος σας από εμάς. 

Στις περιπτώσεις που η συναλλαγή έχει γίνει με πιστωτική/χρεωστική κάρτα μέσω VIVA PAYMENTS ή PAYPAL η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται απευθείας στην κάρτα σας . Μας στέλνετε πίσω τα προϊόντα και μέσα στο δέμα σας συμπεριλαμβάνετε ένα χαρτί στο οποίο θα αναγράψετε : Επιθυμώ επιστροφή χρημάτων . Αφού παραλάβουμε την επιστροφή σας γίνεται απευθείας η επιστροφή των χρημάτων σας . 

Η επιστροφή χρημάτων πραγματοποιείτε μετά τον απαραίτητο ποιοτικό έλεγχο και ενημερώνεστε για αυτή με σχετικό email.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Τα μεταφορικά της επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη. (Θα αφαιρεθούν  3€ συνολικά από την αξία του των προϊόντων που επιστρέφετε.)

Την επιστροφή την κάνετε ΜΟΝΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ με την ΕΛΤΑ COURIER (Πόρτα-Πόρτα) (καλέστε στο 11120).

Σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας έπειτα από τηλεφωνική ή γραπτή ενημέρωση σας από παραγγελία που έχει πραγματοποιηθεί μέσω VIVA PAYMENTS  υπάρχουν έξοδα συναλλαγής 3€ τα οποία θα κρατηθούν απο το επιστρεφόμενο ποσό στην κάρτα σας .

ΔΕΝ γίνονται δεκτές αποστολές  με απλό ταχυδρομείο ή με οποιαδήποτε άλλη Courier.

Επιστρέφεται από εμάς η αξία των προϊόντων και όχι τα έξοδα αντικαταβολής.

Επιστροφή χρημάτων ΔΕΝ γίνεται και για όσα προϊόντα έχετε αγοράσει με έκπτωση .

Επιστροφή χρημάτων επίσης ΔΕΝ γίνεται σε προϊόντα που προέρχονται από αλλαγή που κάνατε,  με προϊόντα που αγοράστηκαν με έκπτωση.

Πακέτα προσφορών δεν αλλάζονται , δεν σπάνε και δεν γίνετε επιστροφή χρημάτων

Σε πακέτο προσφοράς 2+1 δώρο, επιστροφή χρημάτων δεν γίνετε παρά μόνο αλλαγή εφόσον επιστραφούν και τα 3 προϊόντα που περιλαμβάνονται στην προσφορά.

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΛΑ 10€  & ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ BAZZAR ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ  ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ .

ΔΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΗΦΘΕΙ 

Δέματα τα οποία δεν έχουν παραληφθεί και έχουν επιστραφεί στην εταιρία με την ένδειξη ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ / ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ / ΑΡΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ και έχουν πληρωθεί με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα μέσω VIVA PAYMENTS ή PAYPAL γίνεται επιστροφή χρημάτων στην κάρτα που έχει γίνει η αρχική χρέωση της παραγγελίας του πελάτη μείον -5,00 ευρώ που είναι η χρέωση εξόδων τις εταιρίας για την μεταφορά αποστολής και επιστροφής στην εταιρία .

ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ:

Για την επιστροφή της παραγγελίας σας από  Κύπρο και εξωτερικό στέλνετε το δέμα με το ταχυδρομείο συστημένο στη διεύθυνση ………….. Μόλις λάβουμε το δέμα σας , σας κάνουμε Refund στην κάρτα σας , την αξία των προϊόντων που μας έχετε επιστρέψει. Επιστροφές σε εκπτωτικά προϊόντα δεν γίνονται. Καλό είναι για την ασφάλεια του δέματος σας να κρατάτε τον αριθμό αποστολής του δέματος που μας επιστρέφετε. Τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΛΛΑΓΩΝ:

Παρακαλούμε την αλλαγή σας ή την επιστροφή σας στείλτε την στη διεύθυνση: Φαλήρου 12, Περιστέρι 12133 και χρέωση παραλήπτη: Νταφοπούλου Χρυσάνθη.

Εξυπηρέτηση πελατών: Δευτ.- Παρ. 9:00 π.μ. – 17:00 μ.μ.

τηλ. : 6942207252

Email: lacristyl.fashion@gmail.com

* Η επιχείρηση επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να τροποποιήσει τους παραπάνω όρους οποτεδήποτε χωρίς καμία προειδοποίηση